Advies op maat
Bekende kwaliteitsmerken
Scherpste prijs
100+ ontwerpideeën
9,5
9,5 uit 44 reviews
98% beveelt ons aan

Reviews over Offify

Beoordeling
  • 34 reviews
  • 9 reviews
  • 1 reviews
  • 0 reviews
  • 0 reviews
Snel en goed geholpen
31-05-2022

Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering prettig geholpen! Tekeningen en ideeën zijn origineel, daar waren we zelf nooit opgekomen. Ik beveel het team van Offify van harte aan!

5 sterren
19-04-2022

Goed advies van Mark en creatieve oplossingen van Lars. Van begin tot eind de samenwerking als prettig ervaren.

Helder advies
10-03-2022

Helder advies met producten die onze werkplekken veel efficiënter hebben gemaakt.

Mooie en inspirerende werkplekken
21-02-2022

Na het eerste contact prettig geholpen, met creatieve oplossingen van Lars hebben we nu ergonomische, maar vooral mooie en inspirerende werkplekken 👍

Prima bedrijf
29-01-2022

Prima bedrijf en partner voor kantoorinrichting.

Vriendelijke en goede service
24-01-2022

Vriendelijke en goede service. Met het 3D ontwerp kregen mijn compagnon en ik een goed beeld van de ideeën.
Van begin tot eind prettig geholpen!

Professioneel advies
17-01-2022

Professioneel van ontwerp tot uitvoering en binnen 3 weken opgeleverd.

Onderscheidend
03-01-2022

Offify onderscheid zich door hun klantenservice (complimenten aan Lars). Het aanbod en de prijzen zijn erg goed, maar de persoonlijke aanpak maakt het wat mij betreft uniek. Alleen ons resultaat telde. Ik beveel ze dan ook van harte aan!!