Van design tot realisatie
Advies op maat
100+ ontwerpideeën
Snel geleverd
9,5
9,5 uit 52 reviews
98% beveelt ons aan

Reviews over Offify

Beoordeling
  • 41 reviews
  • 10 reviews
  • 1 reviews
  • 0 reviews
  • 0 reviews
Briljant design
21-11-2023

Offify en het briljante design van Lars hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een efficiënte en stijlvolle oplossing voor hun kantoorinrichting. Bedankt, Lars en het Offify team!

Helder advies
18-09-2023

Helder advies met producten die onze werkplekken veel efficiënter hebben gemaakt.

Heel tevreden!
09-08-2023

We zijn erg tevreden met onze nieuwe kantoorinrichting. Mark en Lars hebben goed geluisterd naar onze wensen en behoeften en hebben een kantoorruimte gecreëerd die modern, functioneel en inspirerend is. De ruimte is goed ingericht en er is voldoende ruimte voor alle medewerkers. De meubels zijn comfortabel en ergonomisch, de verlichting is goed en zorgt voor een prettige werkomgeving. Verder zijn de kleuren rustig en stimulerend.

Ik kan Offify zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe en originele kantoorinrichting.

mooie oplossingen
31-05-2023

Mark was zeer behulpzaam en kwam met mooie oplossingen voor ons kantoor in Zeist. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betaalbare kwaliteitsproducten en een geweldige kantoorinrichting.

Onderscheidend
03-01-2023

Offify onderscheid zich door hun klantenservice (complimenten aan Lars). Het aanbod en de prijzen zijn erg goed, maar de persoonlijke aanpak maakt het wat mij betreft uniek. Alleen ons resultaat telde. Ik beveel ze dan ook van harte aan!!

Schitterend ontwerp!
25-10-2022

Functioneel en esthetisch van topniveau!
Begeleidingstraject erg goed verzorgd. Dikke pluim!

Leuke club met betaalbare en creatieve oplossingen!
07-10-2022

Ben je op zoek naar een partij die creatief met je meedenkt op een informele manier? Dan zit je bij Offify goed. Leuke club met mensen die goed met je meedenken. Betaalbare oplossing voor kantoorinrichting.

Mooi ontwerp, goede uitvoering, perfecte service
04-10-2022

Heel erg prettig gewerkt met Mark.