Van design tot realisatie
Advies op maat
100+ ontwerpideeën
Snel geleverd
9,5
9,5 uit 48 reviews
98% beveelt ons aan

Reviews over Offify

Beoordeling
  • 37 reviews
  • 10 reviews
  • 1 reviews
  • 0 reviews
  • 0 reviews
Onderscheidend
03-01-2023

Offify onderscheid zich door hun klantenservice (complimenten aan Lars). Het aanbod en de prijzen zijn erg goed, maar de persoonlijke aanpak maakt het wat mij betreft uniek. Alleen ons resultaat telde. Ik beveel ze dan ook van harte aan!!

Schitterend ontwerp!
25-10-2022

Functioneel en esthetisch van topniveau!
Begeleidingstraject erg goed verzorgd. Dikke pluim!

Leuke club met betaalbare en creatieve oplossingen!
07-10-2022

Ben je op zoek naar een partij die creatief met je meedenkt op een informele manier? Dan zit je bij Offify goed. Leuke club met mensen die goed met je meedenken. Betaalbare oplossing voor kantoorinrichting.

Hartstikke goed!
04-10-2022

Ik kan Offify iedereen aanraden.

Origineel ontwerp
01-08-2022

Ik ben prettig verrast door het energieke team achter Offify. De ontwerpideeën springen er wat mij betreft duidelijk uit in vergelijking met de concurrentie. Daarnaast is alles netjes aan ons budget aangepast. Betaalbare en kwalitatieve producten. Ook over het maatwerk gedeelte, o.a. kasten en bar, zijn we erg te spreken. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Snel en goed geholpen
31-05-2022

Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering prettig geholpen! Tekeningen en ideeën zijn erg gaaf, daar waren we zelf nooit opgekomen. Ik beveel het team van Offify van harte aan!

5 sterren
19-04-2022

Goed advies van Mark en creatieve oplossingen van Lars. Van begin tot eind de samenwerking als prettig ervaren.

Helder advies
10-03-2022

Helder advies met producten die onze werkplekken veel efficiënter hebben gemaakt.