Van design tot realisatie
Advies op maat
100+ ontwerpideeën
Snel geleverd
9,6
9,6 uit 54 reviews
98% beveelt ons aan

Reviews over Offify

Beoordeling
  • 43 reviews
  • 10 reviews
  • 1 reviews
  • 0 reviews
  • 0 reviews
Herinrichten
02-07-2024

Wij hebben recent ons kantoor laten herinrichten door Offify en we zijn meer dan tevreden met het resultaat. Lars heeft duidelijke tekeningen gemaakt die perfect aansloten bij onze wensen. Mark en Willem hebben het project daarna prettig begeleid, vrijwel alles verliep soepel.
Dankzij het harde werk van het hele Offify-team is ons kantoor nu een prettige werkplek geworden. Wij raden Offify van harte aan voor elk kantoorinrichtingsproject.

Geweldig werk geleverd
11-03-2024

Mark en Lars hebben geweldig werk geleverd voor ons nieuwe kantoor. Ze hebben het kantoor slim weten in te richten, we zijn er ontzettend blij mee. De kwaliteit van het meubilair is goed en de indeling van de ruimte is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. We kunnen Offify ten zeerste aanbevelen. Bedankt, Mark en Lars, voor jullie fantastische werk!

Mooi design
21-11-2023

Offify en het mooie design van Lars hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een efficiënte en stijlvolle oplossing voor hun kantoorinrichting. Bedankt, Lars en het Offify team!

Helder advies
18-09-2023

Helder advies met producten die onze werkplekken veel efficiënter hebben gemaakt.

Heel tevreden!
09-08-2023

We zijn erg tevreden met onze nieuwe kantoorinrichting. Mark en Lars hebben goed geluisterd naar onze wensen en behoeften en hebben een kantoorruimte gecreëerd die modern, functioneel en inspirerend is. De ruimte is goed ingericht en er is voldoende ruimte voor alle medewerkers. De meubels zijn comfortabel en ergonomisch, de verlichting is goed en zorgt voor een prettige werkomgeving. Verder zijn de kleuren rustig en stimulerend.

Ik kan Offify zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe en originele kantoorinrichting.

mooie oplossingen
31-05-2023

Mark was zeer behulpzaam en kwam met mooie oplossingen voor ons kantoor in Zeist. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betaalbare kwaliteitsproducten en een geweldige kantoorinrichting.

Onderscheidend
03-01-2023

Offify onderscheid zich door hun klantenservice (complimenten aan Lars). Het aanbod en de prijzen zijn erg goed, maar de persoonlijke aanpak maakt het wat mij betreft uniek. Alleen ons resultaat telde. Ik beveel ze dan ook van harte aan!!

Schitterend ontwerp!
25-10-2022

Functioneel en esthetisch van topniveau!
Begeleidingstraject erg goed verzorgd. Dikke pluim!