Van design tot realisatie
Advies op maat
100+ ontwerpideeën
Snel geleverd

Referentieprojecten

Uitgebalanceerde entreehal is key 

Offify is een platform van ervaren projectinrichters. Dit transparante moderne kantoor is een mooi voorbeeld van hoe wij van concept tot aan realisatie de klant volledig ontzorgen.

Kantine opgeleverd 

Een kantine is tegenwoordig niet allen voor de lunch maar ook om elkaar te ontmoeten. Een fijne plek dus waar iedereen zich op haar gemak voelt. Deze kantine is recent opgeleverd door onze partners.

Offify groeit met je mee

Voor Loyal Interim in Den Bosch heeft Offify het kantoor ontwerp verzorgd. Een open en jong bedrijf met enorme groei ambities.

Showroom design

Ook verzorgt Offify ontwerp en realisatie voor je showroom. Het dna van je bedrijf vertalen we in een drie dimensionaal ontwerp en onze projectinrichters realiseren het naar uw wens en op budget.

Meeting room

Offify heeft meerdere meeting rooms opgeleverd. Waaronder dit statige kantoor dat door onze partner projectinrichter is gerealiseerd. Een goede meeting room biedt ruimte voor overleg, ventilatie en de juiste akoestiek.

Interieur architectuur

Dit architectonisch hoogstandje is opgeleverd door onze projectinrichter partner. Modern en open kantoor waar de productiviteit hoog ligt.

Voor elk budget

Offify is zeer creatief met budget. Juist voor minder budget is creativiteit belangrijk. Zo ook met dit kantoor op Schiphol, ontworpen door Lars Snellaars.

Ergonomische werkplek

Offify en haar partners weten alles van ergonomie. Zo ook dit project waarbij ergonomie belangrijk was voor je gezondheid en productiviteit.

Je nieuwe kantoor ervaren?

Laat je inspireren en ga op zoek naar jouw nieuwe werkomgeving die het beste aansluit op je bedrijfsfilosofie, je stijl en je budget. Kies je favoriete ontwerp en plan een gratis en geheel vrijblijvende afspraak in bij één van de zes aangesloten showrooms. Onze professionals voorzien je van een advies op maat, een impressietekening en de beste prijs voor jouw kantoor.