Vraag een gratis adviesgesprek aan

We bellen je binnen 1 werkdag om je wensen door te spreken en een adviesgesprek te plannen. Onze specialisten helpen je graag verder, binnen elke stijl en ieder budget, met maar één doel: de realisatie van jouw ideale kantoorinrichting.

Gratis en geheel vrijblijvend
684 klanten kregen advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Advies door experts afgestemd op jouw kantoor
  • Van design tot realisatie
  • Bekende kwaliteitsmerken

8 showrooms

Wat houdt een adviesgesprek precies in?

Een kantoor inrichten is keuzes maken. De ene na de andere en van groot (welke stijl?) tot klein (stoffen en materialen)? Bij Offify wijzen we je met goed advies en een optimale service graag de weg naar een kantoorinrichting waar je blij van wordt. Dat doen we in een aantal stappen:

In 5 stappen een advies waar je blij van wordt

1Plan een afspraak

Vul je gegevens in en we bellen je binnen 1 werkdag om je wensen door te spreken en een gratis en vrijblijvend adviesgesprek te plannen.

2Het adviesgesprek

Een kantoor inrichten betekent keuzes maken. De ene na de andere en van groot (welke stijl?) tot klein (stoffen en materialen)? In het adviesgesprek wijzen we je met goed advies en een optimale service de weg naar een kantoorinrichting waar je blij van wordt.

3Ontvang een 3D ontwerp

Aan de hand van het adviesgesprek maken we een 3D ontwerp op maat. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

4Krijg de scherpste offerte

Offify biedt een ruim assortiment, waardoor vrijwel alles mogelijk is. Van budget tot de mooiste designer merken. Altijd voor de scherpste prijs.

5Bestel jouw kantoorinrichting

Onze projectadviseurs en monteurs leveren je nieuwe werkomgeving. Vaak direct uit voorraad.