Advies op maat
Bekende kwaliteitsmerken
Scherpste prijs
100+ ontwerpideeën

Werkkamer Workflow

Normaal 7.195,- vanaf 3.128,-
Ontworpen door
Naar wens aan te passen
i

Wil je iets veranderen? Geen probleem, deze ruimte is in diverse opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. Vraag een afspraak aan en wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit ontwerp bestaat uit: ergonomische bureaustoel, armstoelen, tafels en roomdivider
Naar wens aan te passen
i

Wil je iets veranderen? Geen probleem, deze ruimte is in diverse opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. Vraag een afspraak aan en wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontworpen door

Complete Werkkamer

Deze ruimte is ontworpen door Lars Snellaars. De transparante kast doorbreekt de ruimte met aan weerszijde een heerlijke werkplek. Uiteraard kun je hier nog je eigen twist aangeven. Producten weglaten of andere producten bestellen is dus geen enkel probleem, al onze kantoorinrichtingen zijn naar wens aan te passen. We maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte en geven advies op maat.

Een kantoor inrichten betekent immers keuzes maken. De ene na de andere en van groot (welke stijl?) tot klein (stoffen en materialen)? Bij Offify wijzen we je met goed advies en een optimale service graag de weg naar een kantoorinrichting waar je blij van wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan. We helpen je graag verder met het samenstellen van jouw kantoor op maat. Uiteraard altijd voor de beste prijs.

Door grote inkoop en de beste deals met fabrikanten bieden wij de scherpste prijzen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw kantoor

Gratis en geheel vrijblijvend
Al 1.000+ keer aangevraagd

Persoonlijk advies op maat

 • afgestemd op jouw kantoor
 • vrijblijvende offerte
 • altijd de scherpste prijs
2 anderen kijken momenteel naar deze werken

Deze ruimte bestaat uit de volgende producten :

 • ergonomische bureaustoel
 • armstoelen
 • tafels
 • roomdivider

Je bent vrij om producten weg te laten of andere producten te bestellen. Plan een gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Getoonde prijzen
De vermelden prijzen zijn gebaseerd op het getoonde ontwerp, de vermelde producten en vooraf vastgestelde afmetingen. Offify behoudt zich het recht voor om andere vergelijkbare producten aan te bieden dan getoond in het ontwerp. De vermelde producten zijn een algemene samenvatting van onderliggende offertes die horen bij de getoonde ontwerpen en ingetekende producten.

Het is mogelijk dat sommige getoonde onderdelen niet in de totaalprijs zijn opgenomen. Er wordt bijvoorbeeld in sommige gevallen gesproken over “verlichting”, waarbij het kan zijn dat alleen de armaturen worden bedoeld en niet de plafond verlichting. In een adviesgesprek kunt u tot in detail het ontwerp en prijzen doornemen en naar wens aanpassen.

In principe zijn bouwkundige-, sloop-, elektra- en loodgieterswerkzaamheden niet meegenomen in de getoonde prijzen, evenals uithuizen en/of afvoeren van bestaand meubilair. Prijzen zijn exclusief BTW.

Prijzen voorbehoud
De prijzen zijn met de grootste zorg samengesteld. Echter, door de coronacrisis is er wereldwijs structureel schaarste aan materialen en grondstoffen ontstaan en stijgen de transportkosten. Dagelijks worden onze leveranciers geconfronteerd met prijsverhogingen van toeleveranciers. De getoonde prijzen op Offify kunnen daarom momenteel afwijken van de definitieve offerte(s).

Waarom werken jullie alleen op afspraak?
Onze ontwerpers bekijken samen met jou stijlen, vergelijken kleuren en materialen en maken een schets. Om deze tijd zo goed mogelijk te benutten werken zij alleen op afspraak.

Wat kost het advies?
Het adviesgesprek is gratis. We helpen je om keuzes te maken en maken direct een offerte voor je. Voor projecten vanaf 100 m2 wordt er een vervolg afspraak gemaakt en maakt ons design team een compleet ontwerp op maat.

Kan ik iets wijzigen in een ontwerp?
Alles is naar wens aan te passen. Al onze ontwerpideeën zijn in diverse opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. Vraag een afspraak aan en wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kunnen jullie de producten ook inhuizen en monteren?
Indien gewenst verzorgen we ontwerp, inhuizing en montage. Je wordt volledig ontzorgd. Plan een gratis afspraak en we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Mijn ruimte heeft een ander formaat, leveren jullie ook maatwerk?
Jazeker!  Vraag een afspraak aan en wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Advies van een specialist
 • 3D ontwerp op maat
 • Direct de scherpste prijs
 • 7 showrooms
Download het gratis inspiratieboek
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Klantenservice

Kunnen wij je helpen? We zitten voor je klaar.

Delen

Wil je dit met iemand delen?

Anderen bekeken ook

vanaf 1.783,-
Acoustic X
Werkplekken
 • ergonomische bureaustoelen
 • zit/sta duo-bureaus
 • scheidingswanden
 • en meer…
vanaf 4.719,-
Clean
Samenwerkruimte
 • barkrukken
 • banken
 • vergadertafel
 • verlichting
vanaf 7.005,-
Compressed
Vergaderruimte
vanaf 4.595,-
Silence landscape
Samenwerkruimte