Over Offify

Offify is gemaakt met één doel voor ogen: wij helpen je met het realiseren van een kantoorinrichting waar je blij van wordt.

Met meer dan 100 ontwerpideeën kun je op onze website eenvoudig inspiratie opdoen. Ben je enthousiast? Dan plan je een gratis adviesgesprek met een van onze ontwerpers en product specialisten. We bespreken je wensen en geven een advies op maat afgestemd op jouw kantoor. Zo kun je straks optimaal werken in een kantoor dat alle verwachtingen te boven gaat.

Waarom Offify?

Wij maken met een team van creatieve specialisten van jouw kantoor, hoe groot of klein dan ook, een prettige werkomgeving. Samen zorgen we dat de kantoorinrichting bijdraagt aan het succes van je onderneming.

Dat doen we voor mooie MKB bedrijven zoals Abtro, Rockstars, Loyal Interim, maar ook voor onder andere de Rabobank, Enexis en Holland Casino. Realisatie vanaf één bureaustoel tot en met een complete kantoorinrichting en dit altijd met dezelfde aandacht en passie.

Over onze kantoorinrichtingen

Advies

Bij Offify wijzen we je met goed advies en een optimale service graag de weg naar de juiste kantoor inrichting.

Design

Onze ontwerpers beschikken zowel over creatieve als technische kennis. Ze kruipen hierbij in de huid van de gebruiker. Dit alles voor een optimaal eindresultaat.

Realisatie

Onze projectadviseurs en monteurs leveren je nieuwe werkomgeving. Door een uniek inkoopnetwerk altijd snel geleverd.

De mensen achter Offify

Het idee

Lars Snellaars ontwerpt al meer dan 10 jaar kantoren en merkte dat er te veel aanbieders waren waar de kwaliteit ver uiteen loopt. Door creativiteit te combineren met een budget upfront ontstaat er transparantie in de markt. Online werd hier vol enthousiasme op gereageerd en Offify.nl was een feit.

Het succes

Aan het roer van deze nieuwe online beweging staan Lars Snellaars met Ron Torrico en online marketing goeroe Willem-Jan Struber. Met nu al meer dan 8 aangesloten showrooms en partners levert Offify maandelijks meerdere kantoren op met blije klanten.

Onze ontwerpers

Ilse Masseling
Lars Snellaars
Miranda Janssen
Masoud Azidehak
Lars Snellaars
Nicole des Bouvrie
Al 1.000+ keer aangevraagd

Persoonlijk advies op maat

Plan een gratis adviesgesprek en ontvang…

  • een advies afgestemd op jouw kantoor
  • een vrijblijvend voorstel
  • antwoord op al je vragen