Over Offify

Offify is gemaakt met één doel voor ogen: klanten dé manier bieden om hun kantoor opnieuw samen te stellen door middel van unieke én complete kantoorinrichtingen, getekend door ons team van interieur architecten.

Met meer dan 100 ontwerpideeën kun je op onze website eenvoudig inspiratie opdoen. Ben je enthousiast? Dan plan je een gratis adviesgesprek met een van onze ontwerpers en product specialisten. We helpen je in dat gesprek aan de hand van een impressietekening verder met het samenstellen van jouw kantoor op maat. Indien gewenst monteren we ook alles. Uiteraard altijd voor de scherpste prijs.

Waarom Offify?

Offify heeft de beste kantoorinrichtingen samengesteld om van jouw kantoor, hoe groot of klein dan ook, een prettige werkomgeving te maken.

Samen met onze partners hebben we al meer dan 6.000 kantoorprojecten gerealiseerd voor mooie MKB bedrijven zoals Duchell, Rockstars, Loyal Interim, maar ook voor onder andere de Rabobank, Enexis en Holland Casino. Realisatie vanaf één bureaustoel tot en met een complete kantoorinrichting en dit altijd met dezelfde aandacht en passie.

Over onze kantoorinrichtingen

Advies

Bij Offify wijzen we je met goed advies en een optimale service graag de weg naar de juiste kantoor inrichting.

Ontwerp

Offify werkt alleen met (interieur) ontwerpers die zowel over creatieve als technische kennis beschikken.

Snel geleverd

Door een uniek inkoopnetwerk altijd snel geleverd. Volledig ontzorgd en indien gewenst gemonteerd.

De mensen achter Offify

Het idee

Lars Snellaars ontwerpt al meer dan 10 jaar kantoren en merkte dat er te veel aanbieders waren waar de kwaliteit ver uiteen loopt. Door creativiteit te combineren met een budget upfront ontstaat er transparantie in de markt. Online werd hier vol enthousiasme op gereageerd en Offify.nl was een feit.

Het succes

Aan het roer van deze nieuwe online beweging staan Lars Snellaars met Ron Torrico en online marketing goeroe Willem-Jan Struber. Met nu al meer dan 7 aangesloten showrooms en partners levert Offify maandelijks meerdere kantoren op met blije klanten.

Onze ontwerpers

Ilse Masseling
Chantal Strüber
Miranda Janssen
Masoud Azidehak
Lars Snellaars
Niels van Veen
Al 1.000+ keer aangevraagd

Persoonlijk advies op maat

Plan een gratis advies gesprek en ontvang…

  • een advies afgestemd op jouw kantoor
  • direct de scherpste prijs
  • antwoord op al je vragen
Plan gratis adviesgesprek

Je zit nergens aan vast