Van design tot realisatie
Advies op maat
100+ ontwerpideeën
Snel geleverd

Klantenservice

Neem contact met ons op

  • Waarover gaat je vraag?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice is en blijft altijd onze eerste prioriteit. We werken voortdurend aan het verbeteren van elk onderdeel van de klantervaring – van het gebruiksvriendelijker maken van onze website tot het leveren van de beste interieuroplossingen voor jouw kantoor. Heb je een vraag? Dan helpen we graag! Wij zijn bereikbaar op: 085 401 10 04 (maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00).

Veel gestelde vragen

Alles is naar wens aan te passen. Al onze ontwerpideeën zijn in diverse opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. Vraag een afspraak aan en wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Indien gewenst verzorgen we ontwerp, inhuizing en montage. Je wordt volledig ontzorgd. Plan een gratis afspraak en we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Jazeker! Alles is naar wens aan te passen. Vraag een afspraak aan en wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze ontwerpers bekijken samen met jou stijlen, vergelijken kleuren en materialen en maken een schets. Om deze tijd zo goed mogelijk te benutten werken zij alleen op afspraak.

Het adviesgesprek is gratis. We helpen je om keuzes te maken en maken direct een offerte voor je. Voor projecten vanaf 100 m2 wordt er een vervolg afspraak gemaakt en maakt ons design team een compleet ontwerp op maat.